Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

La Farmacia de Tarradellas

Escriu-nos On som

Farmàcia amb un ampli horari d'atenció a Barcelona

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

La nostra farmàcia està situada en un dels centres neuràlgics de Barcelona, a pocs metres de l'estació de Sants. 

Està especialitzada en la venda de productes farmacèutics, però també disposem d'una àmplia experiència en la venda d'articles d'homeopatia, dermatologia, cosmètica o dermocosmètica, alimentació infantil, dietètica i nutrició i altres temes relacionats amb la salut i el benestar.

A la Farmacia de Tarradellas ens esforcem perquè no trobis un simple establiment, t'oferim un tracte personalitzat i proper i t'aconsellem en tot perquè prenguis la decisió correcta i adaptada a les teves necessitats.

La nostra prioritat són els nostres clients. Per això treballem diàriament perquè quan surtis per la nostra porta no tinguis dubtes sobre la teva elecció i estiguis convençut de la teva compra.

La filosofia de la nostra empresa gira al voltant de la satisfacció dels nostres clients, triem minuciosament els productes a la venda i disposem de promocions freqüents. 

Si tens qualsevol dubte o si necessites informació per a l'ús de qualsevol dels nostres articles, no dubtis a preguntar-nos. El nostre equip està disponible per a qualsevol consulta professional. 

Vine a visitar-nos, estem encantats d'atendre't! 


Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Avinguda de Josep Tarradelles, 3 08029 Barcelona
Avinguda de Josep Tarradelles, 3 08029 Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied