Kenburns

La Farmacia de Tarradellas

Avinguda de Josep Tarradelles 3 08029 Barcelona Espanya
93 430 19 26

Farmàcia amb un ampli horari d'atenció a Barcelona

La nostra farmàcia està situada en un dels centres neuràlgics de Barcelona, a pocs metres de l'estació de Sants. 

Està especialitzada en la venda de productes farmacèutics, però també disposem d'una àmplia experiència en la venda d'articles d'homeopatia, dermatologia, cosmètica o dermocosmètica, alimentació infantil, dietètica i nutrició i altres temes relacionats amb la salut i el benestar.

A la Farmacia de Tarradellas ens esforcem perquè no trobis un simple establiment, t'oferim un tracte personalitzat i proper i t'aconsellem en tot perquè prenguis la decisió correcta i adaptada a les teves necessitats.

La nostra prioritat són els nostres clients. Per això treballem diàriament perquè quan surtis per la nostra porta no tinguis dubtes sobre la teva elecció i estiguis convençut de la teva compra.

La filosofia de la nostra empresa gira al voltant de la satisfacció dels nostres clients, triem minuciosament els productes a la venda i disposem de promocions freqüents. 

Si tens qualsevol dubte o si necessites informació per a l'ús de qualsevol dels nostres articles, no dubtis a preguntar-nos. El nostre equip està disponible per a qualsevol consulta professional. 

Vine a visitar-nos, estem encantats d'atendre't! 


Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied